ONZE GESCHIEDENIS
DE GESCHIEDENIS VAN DE BROUWERIJ VAN TUBIZE
Geboren uit de passie van Nicolas Rodriguez , is Brasserie de Tubize de vrucht van familiekennis. Nicolas groeide op in de keukens van het beroemde Spinnekopke in Brussel en studeerde af aan de Hotelschool van Namen. Hij bewees zich in prestigieuze etablissementen voordat hij de oude Fabelta-spinnerij nieuw leven inblies.
In dit unieke kader serveert ons restaurant een keuken die haar roots in ere houdt: Belgische specialiteiten en traditionele brasseriegerechten, met zorg bereid.
Geniet bij uw maaltijd van een selectie wijnen en lokale bieren.
De omgeving nodigt uit tot ontspanning: een groot, rustig terras, een gloednieuw, zonnig dakterras en een weelderige tuin met een adembenemend uitzicht op de rivier de Sennette. Gezinnen zijn welkom dankzij onze grote groene ruimte en er is voldoende parkeergelegenheid.
Of u nu een RUTB-fan bent of gewoon een foodie, ons team heet u graag welkom. We kunnen ook groepen ontvangen voor evenementen, zowel intiem als feestelijk.